Kokoskakor med apelsinsmak

Goda glutenfria kakor.

Ingredienser

  • 50 g smör
  • 2 ägg
  • 1 ½ dl socker
  • 200 g riven kokos ( 1 påse)
  • Rivet skal av en apelsin
  • Instruktioner

    Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker poröst. Blanda ner kokos o rivet apelsinskal. Ställ smeten att svälla ca 1 timma. Klicka ut smeten med hjälp av två matskedar på plåten. De kan ligga ganska tätt för de flyter inte ut nämnvärt. Grädda i 175 grader i ca 12 minuter.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    35
    2
    4
    25 min
    6-8
    1

    Kommentarer (1)

    Anna_Thor 5 maj 2013

    Hej! Jag undrar hur många kakor det blir ca?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben