Sätt ugnen på 200 grader. Smörj två muffinspannor med 12 fördjupningar eller ställ upp 24 dubbla pappersformar. Blanda mjöl, bakpulver och bikarbonat samt salt och peppar efter smak i en stor bunke. Rör i den tärnade brieosten.
Vispa ihop äggen lätt i en stor tillbringare eller skål och tillsätt sedan yoghurten och oljan. Gör en fördjupning mitt i de torra ingredienserna och häll i äggblandningen. Rör om försiktigt tills allt blandats, men inte för länge.
Fördela hälften av smeten i de smorda muffinspannorna. Tillsätt 1 tesked rödvinbärsgelé i mitten av varje form och ös på återstoden av smeten. Grädda muffinsen i den förvärmda ugnen i ca 20 min tills de har höjt sig ordentligt, är gyllenbruna och känns fasta.
Låt muffinsen vara kvar i muffinspannan i 5 min och servera dem sedan varma.