Muffins med chokladbitar

Serverar: 16 portioner

Tid: 45 minuter

Jättegoda muffins med chokladfrosting.

Ingredienser

  • 100 g flytande margarin
  • 100 g strösocker
  • 2 stora ägg
  • 100 g vetemjöl
  • 100 g hackad mörk choklad
  • Forsting
  • 60 g mjukt margarin
  • 5 dl florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • ½ dl kakao
  • 100 g philadelphiaost
  • 1 msk varmt kaffe
  • Instruktioner

    1. Blanda allt utom chokladen i en bunke, hacka chokladen grovt och rör i den i smeten. Häll smeten i formar och grädda mitt i ugnen i 190 grader i 20 minuter.
    2. Blanda alla ingredienser förutom kaffet till frostingen och tillsätt sedan kaffet.
    3. Låt muffisen svalna, stryk sedan på frostingen( den räcker till fler muffins) och strö över strössel.

    Liknande recept

    30 min
    20

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Baka muffins- trendigt och enkelt
    Vi bakar inte längre sju sorters kakor och har kaffekalas. Istället...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben