Muffins med havretopp

Serverar: 20-24 portioner

Tid: 20 minuter

Matiga muffins till eftermiddagskaffet

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 1,5 dl socker
  • 3 dl mjöl
  • 1 dl filmjölk
  • 50 g smält smör
  • 1,5 tsk bakpulver
  • 2 tsk vaniljsocker
  • Toppning
  • 1 dl socker
  • 2 dl havregryn
  • 2 dl kokos
  • 100 g smält smör
  • Instruktioner

    Vispa ägg och socker pösigt. Blanda i de andra ingredienserna och fyll i muffinsformar. Rör ihop toppningen och klicka över den. Grädda i 10-15 minuter i 200 gr eller till de fått fin färg.

    Liknande recept

    30 min
    20
    4.2
    30 min
    12
    12

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben