Mustiga korvar med matig medelhavssallad

Låter gott och enkelt

Ingredienser

  • 2 pkt Scan kryddiga korvar Chorizo och/eller Kolbasz (à 300 g)
  • 2 dl matvete
  • 1 burk grillade paprikor, avrunna och strimlade
  • 1 dl kalamata oliver, avrunna
  • ½–1 dl Felix Italiensk Dressing
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 200 g ruccola
  • 1 dl Felix Grill- och kebabsås
  • Instruktioner

    1. Grilla korvarna tills de fått fin färg och koka matvetet i lättsaltat vatten enligt instruktionerna på paketet.
    2. När det kokat klart, spola under kallt vatten och blanda ner paprika och oliver.
    3. Smaka av med salt och peppar och rör i salladsdressing. Vänd i ruccola och servera med grill- och kebabsås.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben