Nalle puh sill
Serverar:
6 portioner
För sill lovers
Ingredienser
Burk inlagd sill (ca 550 g)
½ apelsin, gärna ekologisk
1 dl crème fraiche, gärna lätt
½ dl majonnäs
1 msk honung
½ tsk krossad svartpeppar
Instruktioner
Ta upp sillen ur lagen och skär sillfiléerna i bitar om de inte redan är det. Borsta apelsinen och riv av skalet på halva apelsinen.
Pressa ur saften. Blanda saft och skal med crème fraiche, majonnäs, honung och peppar.
Vänd ner sillbitarna. Låt gärna sillen stå övertäckt i kylskåp ett dygn.
Garnera med dill.
(Sillen håller sig fräsch i kylskåp 4-5 dagar.)
Liknande recept
Nalle Puhs goda fiskgratäng
4.6
4
2
Nalle Puh tårta
Nalle Puh tårta
5
3
Gammeldags sill
4.8
4-6
17
Sill låda
1 h
4-6
Ugnsbakad sill med sötpotatismos
30 min
4
Löjromsgravad sill
10
Kokt sill
4.5
20 min
4
Sill och ägglåda
5
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!