Nalle puh sill

Serverar: 6 portioner

För sill lovers

Ingredienser

  • Burk inlagd sill (ca 550 g)
  • ½ apelsin, gärna ekologisk
  • 1 dl crème fraiche, gärna lätt
  • ½ dl majonnäs
  • 1 msk honung
  • ½ tsk krossad svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Ta upp sillen ur lagen och skär sillfiléerna i bitar om de inte redan är det. Borsta apelsinen och riv av skalet på halva apelsinen.
    2. Pressa ur saften. Blanda saft och skal med crème fraiche, majonnäs, honung och peppar.
    3. Vänd ner sillbitarna. Låt gärna sillen stå övertäckt i kylskåp ett dygn.
    4. Garnera med dill.
    5. (Sillen håller sig fräsch i kylskåp 4-5 dagar.)

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben