New Orleans Hot Cajun Remoulade

Het remoulad till den stekta eller grillade fisken.

Ingredienser

  • 1 ½ dl majonnäs
  • ½ dl chilisås
  • 1 ½ msk dijonsenap
  • 1 ½ msk olja, gärna oliv
  • 1 tsk Tabasco
  • 1 ½ msk nypressad citronsaft
  • ½ tsk worcestersås
  • 40 g schalottenlök, finhackad
  • 5 g bladpersilja, finhackad
  • 10 g blekselleri, finhackad
  • 15 g gröna oliver, finhackade
  • 1 vitlöksklyfta, pressad
  • 2 krm chilipulver
  • Salt
  • Svartpeppar direkt från kvarnen
  • Ev. 1 tsk kapris, grovt hackad
  • Instruktioner

    Blanda samman väl, lägg över i burk med tättslutande lock och låt stå några timmar i kylen innan servering.

    Liknande recept

    4.7
    5 min
    1
    14
    5
    3 h
    10-12
    7

    Kommentarer (1)

    7201 5 augusti 2010

    Sååå gott låter det här,återommer när jag testat.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben