Dansk remoulade

Serverar: 8-10 portioner

Klassisk kall sås till bl a stekt fisk.

Ingredienser

  • 200 g majonnäs
  • 100 g crème fraiche
  • 2 tsk dijonsenap
  • 1 msk currypulver av valfri styrka
  • 50 g lök, finhackad
  • 3 msk gräslök, finskuren
  • 2 msk kapris, finhackad
  • 1 tsk estragon, finskuren
  • 1½ msk körvel, finskuren
  • 3 msk cornichons, finhackade
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Rör ner majonnäsen och senapen i crème fraichen. Tillsätt övriga ingredienser och blanda väl. Smaka av med salt och peppar.
    2. Låt vila i kylskåpet minst ett par timmar innan servering. Den blir godast om den får dra över natten.
    3. (Cornichons - små inlagda delikatessgurkor.)

    Liknande recept

    4.7
    2 h 30 min
    6
    5
    4.9
    2 h 30 min
    7-8
    7

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben