Ninas marinerade fläskfilé med gorgonzola
Serverar:
4 portioner
Tid:
2 timmar 30 minuter
Ett ord supergott!
Ingredienser
500 g fläskfilé i skivor
Smör eller olja att steka i
Marinad
3/4 dl vitvinsvinäger
3/4 dl farinsocker
3/4 dl soya
Gorgonzolasås
100 g smör
150 g gorgonzolaost
6 msk crème fraiche
2 msk körvel
4 tsk fransk senap
Salt
Svartpeppar
Instruktioner
Blanda vinäger, farinsocker och soja i en plastpåse. Lägg ner köttet låt allt marinera i cirka 2 timmar.
Ta upp köttet och låt rinna av. Bryn skivorna. Låt dem eftersteka ett par minuter i resterande marinad.
Smält ost och matfett på svag värme. Tillsätt resten av ingredienserna och låt sjuda några minuter. Smaka av med salt och peppar.
Lägg upp köttet och häll såsen över. Servera med hasselbackspotatis.
Liknande recept
Kall marinerad fläskfilé med Pernillas äppelsås
4.5
4
4
Italiensk marinerad fläskfilé
4.4
6
27
Fläskfilé med marinerade vitlöksklyftor
5
3-4
1
Marinerad fläskfilé á la Nettan
3
4
Marinerad fläskfilé
5
4
Marinerad fläskfilé med pepparrot
4.4
4
3
Fläskfilé med gorgonzola och vitlöksfrästa bacon
4.7
30 min
4-6
3
Marinerad fläskfilé med grön örtsås
5
30
1
Marinerad stekt fläskfilé
4.6
4
3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!