Non-Stop chocolate cookies

Söta, stora kakor som dessutom ser festliga ut. De är perfekta till barnkalaset.

Ingredienser

  • 125 g margarin
  • 3 dl socker
  • 2 ägg
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 4 ½ dl vetemjöl
  • 1 dl kakao
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 1 påse Non-Stop
  • Instruktioner

    1. Blanda margarin, socker, ägg och vaniljsocker i en matberedare, så att det blir en krämig smet.
    2. Blanda mjöl, kakao, bakpulver och salt. Rör ner mjölblandningen i äggsmeten. Blanda ordentligt till en seg massa.
    3. Klicka ut 2 msk smet till varje kaka på 2 plåtar klädda med bakplåtspapper. Lägg ca 12 kakor per plåt och låt varje kaka få ett par centimeters mellanrum. Kakorna flyter ut vid gräddningen.
    4. Placera 5 eller fler Non-Stop-knappar på varje kaka. Grädda kakorna i 175-graders ugn i ca 15 minuter och låt dem sedan svalna på ugnsgaller.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben