Serverar: 30 portioner
Väldig goda, men hårda, akta tänderna och gör dem inte för stora.
Sätt ugnen på 175 grader Blanda smör/margarin med socker, ägg och vaniljsocker i en skål. Vispa en stund med elvisp, så att du får en krämig smet. Blanda mjöl, bakpulver, salt och kakao i en annan skål. Rör ner mjölblandningen i äggsmeten. Blanda ordentligt till en smidig smet. Lägg bakplåtspapper på två plåtar. Använd ca 1 msk smet till varje kaka. Lägg kakorna med lite mellanrum så att de kan flyta ut. Tryck försiktigt ner några non-stop i varje kaka Grädda kakorna mitt i ugnen i ca 10-15 minuter. Låt den kallna på bakgaller.
Jättegoda. Som tack får du en bild på dem.
Supergoda kakor. Bland dem godaste jag ätit! Tack för ett bra recept :)
jätte goda men de smakade lite saltigt kanske mindre smör nästa gång ;)