Nordafrikansk marinerad torskfilé

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme 30 minuter

Jättegod fiskrätt.

Ingredienser

  • 1 kg torskfilé
  • 4 msk citronsaft
  • 8 msk olivolja
  • 2 tsk malen spiskummin
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 2 röda chili, finhackade
  • 1 tsk cayennepeppar
  • 2 tsk salt
  • 4 msk hackad koriander
  • Mjöl till panering
  • Instruktioner

    1. Börja med att blanda marinaden. Marinera fisken i en timme i kylskåp. Ta upp fisken ur marinaden. Spara marinaden till senare.
    2. Panera fisken i mjöl och stek den i olivolja tills den verkar färdig. Lyft upp fisken och häll marinaden i pannan. Låt den koka ihop ett par minuter och häll den sedan över fisken.
    3. Servera fisken med cous-cous och vitlöksstekta morötter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben