Pestoöverbakad torskfilé

Serverar: 2 portioner

Ingredienser

  • 200 g torskfilé
  • 2 msk pesto
  • 2 msk matlagningsgrädde
  • 1 msk olivolja
  • salt
  • peppar
  • Servera med
  • Potatis eller ris
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 200 grader. Blanda pesto och matlagningsgrädde till en jämn smet. Krydda torskfiléerna med salt och peppar. Lägg filéerna i en ugnsfast form. Bred pestosmeten över fisken. Låt stå i ugnen 8-10 minuter till fisken är färdig och pestotäcket bubblande frasig.

    Liknande recept

    Kommentarer (5)

    Maiden 17 mars 2009

    Kalas gott! :-) Lade torsken på en bädd av färsk baby-spenat och det blev jättebra!

    joba1 9 januari 2010

    Kanon gott

    joba1 9 januari 2010

    Kanongott

    sikaal 8 maj 2010

    Jättegott!! Enda klandret - för små portioner! ;-D Tack för det receptet! :-D Det kommer att bli en favorit! Lena

    Teresa58 22 november 2012

    Ja, receptet låter gott! Och idén att lägga fisken på spenatbädd skall jag absolut testa! Eller varför inte en "bädd" komponerad av t ex broccoli och fänkål eller morötter och purjo eller morötter och svartrot...? Många kombinationer att testa!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben