Serverar: 4 portioner
Tid: 30 minuter
Vill dela med mig av dagens måltid. En smarrig fiskrätt som är lätt att fixa till.
Lägg torskfilén i en smord form. Salta lätt och droppa över citron. Skiva och stek löken gyllenbrun. Fördela löken över fisken. Vispa ihop övriga ingredienser och häll över fisk och lök. Ugn: 200 grader i 30 minuter.
Riktigt gott!
Riktigt god sås blev det till denna fisk.Jag tog nog lite för mycket lök, dom va stora. Tar lite mindre nästa gång. Lätt att tillaga. 4:a i betyg från oss. Lena
Supergott!! Hela familjen älskade det, detta kommer vi göra fler gånger =)
Detta var jättegott, hela familjen älskade det. Detta kommer vi göra flera gånger =)
Det var en god rätt, tack för den. Och enkel när man inte vill stå för länge i köket.
Den var inte alls min smak tyvärr...
supergott o superenkelt. Bytte ketchup mot senap 2:a gången, blev t.om bättre! Tycker egentligen inte så speciellt mycket om fisk!
Hej! Vad menar du med 4 st torskfile??? Logger dessa torskfiler i ett djupfryst paket eller?
Jag menar 4 st torskfilé, färska eller lösfrysta! Du kan även använda fryst fiskblock om du hellre vill det. Lycka till!
En favorit sade sonen och åt en jätteportion :-)
Jättegott tyckte hela familjen
Super gott tyckte hela familjen