Nubbesallad

Serverar: 5-6 portioner

Tid: 30 minuter

En jättegod kall rätt som passar i de flesta sammanhang. Både till midsommar som påsk och i buffé. Lätt att röra ihop utan krångel. Gör den gärna dagen innan, garnera samma dag. Lycka till!

Ingredienser

  • 3 dl gräddfil
  • 1 röd lök
  • 4 msk kaviar, t.ex. Kalles
  • 1,5 dl majonnäs
  • 0,5 dl hackad dill
  • 1 burk matjessill och ev lite spad för sältans skull, några tsk
  • 7 kokta kalla potatisar
  • 0,5 dl hackad purjolök
  • 4-5 kokta ägg till garnering, kan om man vill även blandas direkt i salladen
  • Tomat till garnering
  • Gurka till garnering
  • Instruktioner

    Koka potatis och ägg. Låt kallna. Skär potatisen i tärningar. Sillen skäres i bitar. Rör ihop alla ingredienser, potatisen sist. Garnera dagen efter med äggen och ev grönsaker

    Liknande recept

    5
    30 min
    4-6
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben