Öl och örtmarinerad kyckling
En alldeles utmärkt vardags eller festrätt på kyckling.
Ingredienser
4 kycklingfiléer
1 dl öl
4 msk lönnsirap
2 msk finhackade örtkryddor
2 msk kinesisk soja
Ev grädde
Instruktioner
Blanda samman öl, lönnsirap, örtkryddor och soja i en plaspåse. Lägg filéerna i påsen och förslut och skaka om. Låt vila i kylskåp i minst 30 minuter.
Töm påsens innehåll i en eldfast form. Stek i ugn i 25 minuter i 175 grader., eller tills köttsaften är klar och genomskinlig.
Vid servering kan lite grädde hällas runt köttet. Servera med nykokt pasta och bröd.
Liknande recept
Köttgryta med öl
4.7
4
1
Kyckling enchilladas
4
3-6
1
Kyckling med bönor och tomat
4
45 min
4
2
Kyckling gryta m tomat och oliver
30 min
2
Enchiladas med kyckling
4.8
2
Kyckling Taco Lasagne
4.5
1 h
6-8
26
Filipinsk pippi kyckling
4
15 min
4-5
1
kyckling med oliver,fetaost
3.6
30 min
4
9
Kyckling gratäng med philadelfiaost
4.4
6
6
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!