Örtomelett med bacon

Serverar: 4 portioner

Enkelt och snabbt tar du tillvara på rester av bacon, rökt skinka eller kassler.

Ingredienser

  • 2 pkt, á 140 g, bacontärningar
  • Smör
  • Omelettsmet
  • 6 stora ägg
  • ½ dl grädde
  • ½ dl vatten
  • ½ tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 krm italiensk kryddblandning
  • ½ dl klippt gräslök
  • 1 dl riven ost
  • Garnering
  • Persilja
  • Halverade körsbärstomater
  • Instruktioner

    1. Stek bacontärningarna i lite smör.
    2. Vispa ihop alla ingredienser till omelettsmeten. Häll den över bacontärningarna och vänd runt den med en gaffel tills den stannat men fortfarande är lite krämig.
    3. Garnera med grovhackad persilja och halverade körsbärstomater.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben