Österikisk potatissallad
Serverar:
4 portioner
Tid:
45 minuter
Gott till t ex panerat kött
Ingredienser
1 kg potatis, kokt
½ dl ättika
2-3 st lökar
Salt
Vitpeppar
1l vatten
Instruktioner
Koka potatisen helst med skalet på. Skala potatisen och skiva när den är varm. Lägg i en stor skål. Häll i vatten så det täcker potatisen. Häll på ättika och löken. Krydda.
Servera till panerad t ex schnitzel
Liknande recept
Tysk potatissallad
4.3
4
1
Potatissallad med Kikärtor
4
Kryddstark potatissallad
4
1
Fransk potatissallad
4.6
1 h
4
8
Potatissallad
4.8
20
13
Potatissallad
6
Potatissallad
5
6
2
Potatissallad med senapsdressing
5
Fransk potatissallad
5
6
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!