Skär köttet i strimlor. Skala och skär lökarna i klyftor. Koka upp vatten och buljongtärningen i en gryta. Tillsätt lök, soja, salt och kryddor. lägg i köttet. Koka upp och sjud i ca 10 min.
Skala och grovstrimla rotsakerna under tiden. Lägg strimlet i grytan. Tillsätt timjan, vitlök och tomatpure. Koka vidare ca: 10 min.
Oj, så gott det här blev!
Kommer definitivt att lagas flera gånger.
Gjorde dock några små ändringar bytte ut rotsellerin mot en stor morot.
Tog 2 stora lökar och en purjolök och tillsatte även en röd paprika.
En klar 5:a från mig, tack för detta smidiga och goda recept
Mvh Glitterfia
Oj, så gott det här blev! Kommer definitivt att lagas flera gånger. Gjorde dock några små ändringar bytte ut rotsellerin mot en stor morot. Tog 2 stora lökar och en purjolök och tillsatte även en röd paprika. En klar 5:a från mig, tack för detta smidiga och goda recept Mvh Glitterfia