Ola Laurizsons GI Caiprinoska Royale

Försmak av nyår.... En lite lyxigare variant på Caiprinoska med champagne på toppen. Perfekt till nyårs-, student- eller mingelfesten.

Ingredienser

  • 5 cl vodka
  • 5 limeklyftor
  • 1 tsk flytande honung
  • Krossad is
  • Champagne, extra brut
  • Garnering
  • 1 st limeklyfta
  • Instruktioner

    1. Skölj av frukten och pressa ut saft och kött ur limen. Häll upp tillsammans med honung i ett highballglas.
    2. Tillsätt vodka och fyll upp med krossad is.
    3. Toppa med champagne.
    4. Garnera med en limeklyfta.
    5. Tips! Highballglas är det som på svenska kallas grogglas.

    Liknande recept

    4.3
    5 min
    1-2
    7

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben