Omelett med svamp och feta

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 200 g färska champinjoner
  • 1 vitlöksklyfta
  • 4-5 soltorkade tomater
  • smör eller margarin
  • 4 ägg
  • 2 msk kallt vatten
  • svartpeppar
  • ca 75 g fetaost
  • timjankvistar
  • Instruktioner

    Skär svampen och vitlöken i tunna skivor. Strimla tomaterna. Hetta upp lite fett i en stekpanna och stek svampen tills den fått fin färg. Låt vitlök och tomater fräsa med ett par min. Vispa samman äggen med vattnet och lite nymald peppar. Häll äggen i pannan och grädda ett par min. Nagga i smeten så lös smet kan rinna ner och stelna. Smula över osten och grädda under lock ytterligare några min. Mal över peppar och strö över timjan.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben