Omelettrulle med gravlax

Serverar: 4 portioner

Perfekt picknick mat, enkel att göra i förväg med ändå som lagad mat.

Ingredienser

  • 6 ägg
  • 1 dl grädde
  • Salt
  • Nymalen vitpeppar
  • Smör till stekning
  • 1 dl finhackad gräslök
  • 1 ark smörpapper el folie
  • 8 skivor gravad lax
  • 2 dl crème fraiche
  • 40 g spenatblad
  • Instruktioner

    1. Vispa ihop ägg och grädde med en gaffel. Salta och peppra. Stek mycket tunna omeletter i smör i en väl smord omelettpanna. Strö över häften av gräslöken. Stjälp upp omeletterna på smörpappersark och låt svalna.
    2. Lägg gravlax, créme fraiche, spenat och resten av gräslöken på omeletterna. Salta och peppra. Rulla ihop till rullar och packa in i smörpapper.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben