Ostäggröra med bacon

Serverar: 4 portioner

Matig påskfrukost eller lunch!

Ingredienser

  • 140 g bacon
  • 1 gul lök
  • 4 ägg
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • Salt
  • Peppar
  • ca 2 dl riven ädelost, gärna gräddädel
  • 4 skivor rostat bröd
  • 4 stora salladsblad
  • Instruktioner

    Knaperstek baconet och låt rinna av på papper. Hacka löken och fräs den i smör. Vispa samman ägg och grädde, krydda med salt och peppar och häll i stekpannan med löken. Låt äggröran stelna under omrörning på låg värme tills den är mjuk och krämig. Rör sedan i ädelosten. Servera på rostat bröd med ett salladsblad, äggröra och bacon.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben