Ostgratinerad kassler med paprika och champinjoner

Serverar: 10 portioner

Tid: 30 minuter

Lättgjord och god sommarmat för många personer.

Ingredienser

  • 3 röda paprikor
  • 3 gröna paprikor
  • 500 g färska champinjoner
  • 1,2 kg kassler
  • 25 g smör
  • Salt
  • Vitpeppar
  • 300 g dessertost med örter
  • 3 dl vispgrädde
  • Instruktioner

    1. Strimla paprikorna och fräs i mjöl. Krydda. Lägg i en smord eldfast form. Skiva champinjonerna och lägg över. Skiva kasslern tunt och lägg ovanpå. Rör ut osten i grädden och krydda. Häll såsen över kasslern.
    2. Gratinera i 225 grader ca 20 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben