Oxrullader i gräddig balsamvinägersås

Serverar: 5 portioner

Från Mitt kök

Ingredienser

  • 600 g lövbiff
  • 200 g parmaskinka, ca
  • 1 kruka färsk basilika
  • 200 g soltorkade tomater på burk
  • 5 dl grädde
  • ½ dl balsamvinäger
  • 2 färska tomater, hackade
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Lägg en bit parmaskinka på lövbiffen och toppa med en soltorkad tomat. Rulla ihop och fäst med en tandpetare.
    2. Stek rulladerna i smör så de får lite yta, salta och peppra. Lägg dem i en stekgryta och häll på grädde och balsamvinäger som rulladerna får koka i ca en timme så de blir möra.
    3. Lägg i hackade tomater parmaskinka skuret i bitar och färsk basilika. Servera med tagliatelle.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Anastaziach 18 december 2012

    Ska göra detta idag, låter sååå gott :)

    evaullabritt 26 november 2013

    Ett toppenrecept. Lättlagat och mycket gott. Jag minskade på tomaterna för att passa en LCHF:are och serverade stekta kolhydratfattiga grönsaker till. Dessa rullader kommer tillbaka på matbordet hemma hos oss. Femma, så klart.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben