Serverar: 4-6 portioner
Tid: 15 minuter
snabb, lätt och super god
Skiva päronen och bananen och lägg i en pajform. Smält smöret och blanda sen i alla de andra ingredienserna till en smet. Häll blandningen över päronen och bananen. In i ugnen på 200 grader tills pajen fått färg.
Hej! Smaskade på denna paj igårkväll med vaniljglass till! Jag använde 4 konserverade päronhalvor och nästan 2 bananer! Jag tycker att vaniljsocker är en viktig ingrediens, så det blev 1msk! När pajen var färdig (fortfarande varm), rev jag mörk (70%) mörkchoklad över, kanonfint! /Kram Linda
Så gott och snabbt att göra. Tog banan och fruktcocktail istället. Jag tog också vaniljsocker.
Mmmmm.. jättegod.. gjorde den glutenfri med glutenfritt mjöl och glutenfria havregryn. Smarrigt. Tog dock två bananer och säkert 7-8 småpäron.. fantastiskt gott med vaniljsås till..