Pannacotta med vit choklad

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 2 timmar 15 minuter

Underbart god efterätt

Ingredienser

  • 5 dl grädde
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 100 g vit choklad
  • 3 gelatinblad
  • Blåbär eller hallon
  • Instruktioner

    1. Skär chokladen i mindre bitar. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten.
    2. Koka upp grädden och vaniljsocker.
    3. Lägg i chokladen och låt den smälta under omrörning.
    4. Krama ur vattnet ur gelatinbladen och lägg i dessa i grädd- och chokladblandningen. Rör till gelatinbladen löst upp sig.
    5. Häll upp i portionsskålar och låt stelna i kylen 2-3 timmar (minst) innan servering.
    6. Garnera med blåbär eller hallon vid servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Unna dig en Panna Cotta!
    Enkelt, fantastiskt gott och variationsmöjligheter i det oändliga. Pan...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben