Pannkaka med bär- och vaniljkräm

Serverar: 4-6 portioner

Alla barns favoritefterrätt, stora som små! Här har den blivit lite matigare med fibrer i form av hälften fullkornsmjöl. Bra för magen och hälsan!

Ingredienser

  • 3 st ägg
  • 5 dl mjölk
  • 1,5 dl dinkelmjöl
  • 1,5 dl dinkelmjöl
  • 1 nypa(or) salt
  • Smör
  • 2 dl kesella
  • 100 gram frysta hallon och blåbär
  • 1 tsk vaniljsocker
  • Mandel
  • Instruktioner

    1. Montera vispen på din köksmaskin. Knäck äggen i skålen och tillsätt hälften av mjölken. Vispa och tillsätt mjölet. Vispa ordentligt till en jämn smet. Häll i resten av mjölken och salt. Lägg en liten klick smör i pannan och grädda pannkakorna.
    2. Blanda bären i kesellan och smaka av med vaniljsocker.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben