Pannkakor för soja-, ägg-, mjölkproteinallergiker, glutenintollerant.

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Recept till allergibarnen i mitt centralkök.

Ingredienser

  • 1 dl pofiber
  • 1 dl potatismjöl
  • 1 dl maizena
  • 1 dl riven potatis
  • 1 tsk bakpulver
  • Ricedream till önskad tjocklek
  • 1 msk olja till smeten
  • Vaniljsocker
  • Salt
  • Ev fibrex (kan uteslutas helt)
  • Mjölkfritt margarin till stekningen
  • Instruktioner

    1. Blanda sammans alla ingredienser till en lagom tjock smet. Låt den stå och svälla före stekning och späd ev smeten om den blivit för tjock.
    2. Pannkakorna går utmärkt attt frysa in. Så stek lite extra så du har till nästa gång.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben