Pannkakor för soja-, ägg-, mjölkproteinallergiker, glutenintollerant.
Serverar:
2 portioner
Tid:
30 minuter
Recept till allergibarnen i mitt centralkök.
Ingredienser
1 dl pofiber
1 dl potatismjöl
1 dl maizena
1 dl riven potatis
1 tsk bakpulver
Ricedream till önskad tjocklek
1 msk olja till smeten
Vaniljsocker
Salt
Ev fibrex (kan uteslutas helt)
Mjölkfritt margarin till stekningen
Instruktioner
Blanda sammans alla ingredienser till en lagom tjock smet. Låt den stå och svälla före stekning och späd ev smeten om den blivit för tjock.
Pannkakorna går utmärkt attt frysa in. Så stek lite extra så du har till nästa gång.
Liknande recept
Gluten- ägg- och mjölkfria pannkakor
4
Tjock pannkaka
3.6
4
4
Snorpans pannkaka
3.8
10 min
2
8
Pannkakor med bacon
2
De bästa pannkakorna
4.4
10
11
Äggfria pannkakor
5
3
8
Goda nyttiga pannkakor, med havregryn
4.6
4
7
Amerikanska pannkakor
4.8
30 min
3-4
5
Mina pannkakor (eller tjock ugnspannkaka)
4.7
45 min
5
7
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!