Pannkakor för soja-, ägg- och mjölkproteinallergiker

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Mumsiga, fruktiga pannnkakor för allergiker som är busenkla att göra.

Ingredienser

  • 6 dl Fanta exotiska frukter
  • 2-3 dl vetemjöl
  • 3 msk mjölkfritt smör, t. ex. carlshamns mjölkfria eller milda mjölkfri
  • Instruktioner

    1. Häll fantan i en bunke. Rör ner vetemjölet, lite i sänder. Tillsätt mjöl tills smeten får samma konsistens som "traditionell" pannkakssmet.
    2. Hetta upp en stekpanna, lägg i en klick smör. När pannan är varm och smöret slutat "prata", häll en dryg deciliter smet i pannan. Stek pannkakorna, på båda sidor, gyllenbruna.
    3. Smaka av och njut!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben