Pappas kassler i rodnande sås

Serverar: 3-4 portioner

Den här rätten är både smakrik och god och brukar bli mycket uppskattad .

Ingredienser

  • 8-12 skivor (400 g) kassler
  • 10 cm purjolök,strimlad
  • 1 burk (200 g) kons. champinjoner
  • 1. dl torr sherry
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 msk chilisås
  • 2 msk tomatpurè
  • 2 tsk dragon
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 tsk paprikapulver
  • Margarin till stekning
  • Till servering
  • Potatis
  • Instruktioner

    1. Börja med såsen. Fräs champinjoner och den strimlade purjolöken i en traktörpanna. Blanda sherry,grädde,och tomatpurè. Tillsätt kryddorna och rör om. Häll blandningen i pannan och låt puttra några minuter.
    2. Stek kasslerskivorna lätt på båda sidor i en stekpanna. Lägg ner kasslern utmed ena kanten i såsen och servera med nykokt potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben