Parmarullar med parmesan
Parmarullar med parmesan och kanelstekta äpplen.
Ingredienser
12 skivor parmaskinka (ca 250 g)
½ dl strösocker
2 tsk kanel
2-3 äpplen (ca 300 g)
100 g parmesanost
2 dl crème fraiche
Smör
Instruktioner
Blanda socker och kanel. Skala, kärna ur och skär äpplena i tunna klyftor.
Vänd äppelklyftorna i kanelsockret och stek dem gyllenbruna i 1-2 msk smör. Låt svalna.
Finriv parmesanosten. Blanda med crème fraiche till en slät kräm. Lägg en ganska tjock sträng av krämen på varje skinkskiva.
Rulla ihop till en rulle. Skär varje rulle i 3 bitar med en vass kniv. Ställ bitarna på ett fat och stick ner en äppelklyfta i varje.
Liknande recept
Kycklingbröst med stekta kantareller och parmesan
5
4
1
Tortellini al pomodoro e parmigiano reggiano - Tortellini med tomatsås och parmesan
15 min
4
Enkel kasslergratäng med Parmesan LCHF
4.1
40 min
4-5
1
Potatis och kasslergratäng med vitlök och parmesan.
4.2
6
6
Smulans senapsrotsaker med korv/bacon och parmesan
4
1 h
6-8
1
Potatis och purjolöksoppa med parmesan
40 min
4
Ugnsbakad lax med spenat och parmesan!
4.5
30 min
4
Bruschetta med parmesan
4
Pizza med sparris, ärtkräm och parmesan
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!