Parmarullar med parmesan

Parmarullar med parmesan och kanelstekta äpplen.

Ingredienser

  • 12 skivor parmaskinka (ca 250 g)
  • ½ dl strösocker
  • 2 tsk kanel
  • 2-3 äpplen (ca 300 g)
  • 100 g parmesanost
  • 2 dl crème fraiche
  • Smör
  • Instruktioner

    1. Blanda socker och kanel. Skala, kärna ur och skär äpplena i tunna klyftor.
    2. Vänd äppelklyftorna i kanelsockret och stek dem gyllenbruna i 1-2 msk smör. Låt svalna.
    3. Finriv parmesanosten. Blanda med crème fraiche till en slät kräm. Lägg en ganska tjock sträng av krämen på varje skinkskiva.
    4. Rulla ihop till en rulle. Skär varje rulle i 3 bitar med en vass kniv. Ställ bitarna på ett fat och stick ner en äppelklyfta i varje.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben