Parmesangratinerad lax med pasta

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Sonens favoritlax

Ingredienser

  • laxfilé, portionsbitar
  • parmesanost
  • vitlök
  • frysta örtkryddor provencale
  • salt
  • svartpeppar
  • pasta
  • Instruktioner

    Grovriv en bit parmesanost och pressa i en vitlöksklyfta samt strö i lite örtkryddor provencale efter smak. Salta och peppra laxen och lägg i oljad/smord ugnsform. Strö över ört- och vitlökskryddad parmesanost. Stek i ugn 200-225 grader i ca 10-15 minuter. Servera med spagetti, resten av parmesanosten samt en grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Annelie1969 28 november 2008

    Det var verkligen supergott. Jag serverade laxen på den förskola där jag jobbar och gissa om barnen och personalen gillade den. /Annelie

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben