Pasta med bacon och tomatsås

Serverar: 4 portioner

Ännu en jättegod tomatsås.

Ingredienser

  • 4 portioner pasta
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 msk olja
  • 500 g krossade tomater
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 tsk socker
  • 1 kruka oregano
  • 140 g bacon
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt förpackningens anvisning.
    2. Skala, hacka lök och vitlök. Fräs den i oljan tills den mjuknat.
    3. Tillsätt krossade tomater, tomatpuré, socker, kryddor och skuren oregano. Koka på svag värme utan lock i 5-10 min.
    4. Skär baconet i bitar och stek det. Låt fettet rinna av. Servera pastan med tomatsås, toppad med bacon.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    imminn 9 november 2009

    Hej! Detta lät inte så märkvärdigt, men gud så gott det var. Jag hade precis bakat bröd och det var inte dumt att ha det till denna rätt.(gott att suga upp det sista av såsen med). Du får en femma för detta recept. Ha det så bra! MVH//Imminn

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben