Pasta med Dijon- och tomatsås

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

En riktigt enkel pastarätt med en ny variant av tomatsås!

Ingredienser

  • 200 g pasta
  • 2-3 msk olivolja
  • 1 tomat
  • 2-4 skivor salami
  • 1- 1½ tsk dijonsenap (efter smak)
  • 1 vitlöksklyfta
  • 3-4 blad färsk basilika
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Koka pastan.
    2. Fräs kryddorna i olivoljan på hög till medelhög värme. OBS! Om vitlöken bränns måste du göra om från början. Sänk värmen och häll i tomaterna. När de börjar bli mjuka, häll i dijonsenapen. När såsen börjar bli klar (tomaterna får den konsistens du vill ha dem), lägg i den hackade salamin.
    3. Lägg upp i en skål och servera med några färska basilikablad!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben