Pasta med kyckling, bacon, chili- och vitlökscrème fraiche

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Mitt eget påhitt. Snabbt och superenkelt. En pasta med mycket smak, utan att vara stark. Passar även som bjudmat. Byt ut kyckling och bacon mot quorn, så har du en vegetarisk rätt.

Ingredienser

  • 3-4 kycklingfiléer, beroende på storlek
  • 1 paket bacon
  • 1 röd paprika
  • 1 gul lök
  • 230 gr konserverade champinjoner
  • 3 soltorkade tomater i olja
  • 2 dl paprika- och chilicrème fraiche
  • 2 dl parmesan och vitlökscrème fraiche
  • Instruktioner

    1. Skär kyckling, bacon och paprika i småbitar. Finhacka löken. Strimla soltorkade tomater. Häll av spadet på champinjonerna.
    2. Fräs kyckling, bacon, lök, paprika, tomater och svamp i en gryta tills kycklingen är genomstekt. Medelstark värme. Häll bort eventuell överflödig vätska (som fryst kyckling har en tendens att ge ifrån sig.)
    3. Tillsätt all crème fraiche och hetta upp. Klart!
    4. Servera med valfri pasta, här hemma föredrar vi tagliatelle. Vill du ha en mildare smak, så späd med vanlig crème fraiche.
    5. Hoppas det smakar!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Saudi6 22 april 2012

    Supergott! :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben