Pasta med musselkött och bacon

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Har gjort denna rätt efter receptet och tyckte smaken var bra, men det blev litet för litet "sås", mest bara musslor, bacon och pasta. Så andra gången tog jag minst dubbla mängden chili, vitlök och persilja (tog även rejält med färsk basilika) + att jag spädde ut det hela med 2 1/2 dl Milda Fraiche för att få mer sås. Resultatet blev över förväntan och det här är nu min sons favoriträtt.... Men här är originalreceptet.

Ingredienser

  • 1 paket bacon, tärnat
  • 2 klyftor vitlök, pressade
  • 1 röd chili, skivad
  • 1 paket (200g) Pandalus musselkött
  • 1 1/2 dl vitt matlagningsvin
  • 1/2 dl bladpersilja, strimlad
  • 4 port pasta, kokt
  • Baguette
  • Instruktioner

    Stek bacon knaprigt. Tillsätt vitlök, chili, musslor och matlagningsvin. Låt puttra ihop, tillsätt bladpersilja och nykokt pasta. Smaka av med salt och peppar. Servera med baguette att doppa i såsen.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    marcus2 19 juni 2010

    Fantastiskt gott!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben