Pasta med bacon

Serverar: 2 portioner

Tid: 10 minuter

Superenkelt och gott när du har bråttom.

Ingredienser

  • 150 g pasta
  • 1/2 paket bacon, ca 70 g
  • 2 1/2 dl kelda ostsås
  • 2 äggulor
  • Instruktioner

    Koka pastan. Strimla bacon och stek det knaprigt i torr, het stekpanna. Låt baconet rinna av på hushållspapper. Värm såsen. Blanda pastan med sås och bacon. Lägg upp på tallrikar och toppa med äggula. Servera med bröd och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Pasta carbonara
    En av de italienska pastarätter vi i Sverige kan det italienska namnet...

    Fräscha sommarrätter
    Dags att ladda, nu är picknicktiderna här! Dessutom vill man ju gär...

    Tips och knep!
    Fler tips! Det har strömmat in massor med bra kökstips. Vi har fått så...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben