Pastagratäng med kokossås

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Låter gott.

Ingredienser

  • 300 g kassler strimlad
  • 7 dl pastaskruvar kokta
  • 275 g brocolibuketter förvälda
  • 1 gul squash urkärnad i bitar och förväld
  • 1 röd paprika i bitar och förväld
  • Kokossås
  • 5 dl creamy cocunut milk santamaria
  • 2 msk kycklingfond konc
  • 3 msk maizena ljus redning
  • 2 tsk färsk ingefära riven
  • 1 krm chili flakes red hot chili pepper
  • salt,peppar
  • 1 dl panko asiatisk ströbröd eller 1/2 dl ströbröd
  • Instruktioner

    Ugn: 225 grader. Blanda kasslerstrimlor, pasta, brocoli, squash och paprika i en smord ugnssäker form Blanda coconut milk, kycklingfond och ljus redning i en kastrull. Rör om under uppkokning. Låt såsen sjuda 3 minuter under omrörning. Tillsätt ingefära och chilli flakes. Smaka av med salt och peppar.Bred såsen över gratängen. Strö över panko eller ströbröd och gratinera i mitten av ugnen ca 15 miuter. Servera med sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben