Pastasås a la Nadia

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 20 minuter

En jättegod och enkel pastasås.

Ingredienser

  • Ca 400 g tärnad bacon eller strimlad kassler
  • 5 dl crème fraiche
  • Ketchup (Heinz)
  • Äkta grekisk fetaost(efter eget behov och smak)
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Sek baconet eller kasslern tills det får fin färg. Häll upp crème fraichen i en kastrull och sätt på spisen på svag värme. Blanda ihop med ketchup tills du får en ljusrosa färg och mosa i fetaosten. Jag brukar ta ett halvt block med fetaost. Häll i baconet eller kasslern. Koka upp under omrörning. Smaka av med salt, peppar och ketchup.
    2. Servera med bandpasta och en god sallad.
    3. LYCKA TILL!

    Liknande recept

    4.4
    20 min
    4
    13
    5
    10 min
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben