Pastasås med gorgonzola
Serverar:
3-4 portioner
Väldigt god sås till pasta!
Ingredienser
200 g mjukost
1 ½ dl mjölk
1 bit skivad purjolök
125 g små skivade champinjoner
100 g gorgonzolaost
salt
peppar
basilika
Instruktioner
Lägg i mjukosten i en kastrull och värm i svag värme under omrörning. Lägg i champinjonerna och purjolöken, låt sjuda i 2-3 min. Rör ner gorgonzolan och smaka av med salt, peppar och basilika.
Servera gärna med färsk pasta.
Liknande recept
Pastasås med bacon och kräftstjärtar
4.2
15 min
4
3
Pastasås med blomkål och kassler
4.5
8 min
2
2
Baconröra till Bakpotatis alt pastasås
3.9
4
5
Pastasås med kräftor
4
4
1
Pastasås med lax
4.4
20 min
4
13
Pastasås med räkor
5
20 min
2-3
1
Pastasås
5
10 min
2
Pastasås med kassler och färsk timjan
4
Potatisgratäng med gorgonzola
4.5
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!