Pastasås med kycklinglever.

Serverar: 3 portioner

Tid: 30 minuter

En god variant på kycklinglever med grönpeppar och purjolök.

Ingredienser

  • 300 g kycklinglever
  • 1 paket bacon á 300 g
  • ½ purjolök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 3 dl crème fraiche
  • 3 dl vatten
  • 1 hönsbuljongtärning
  • 1 dl finhackad persilja
  • 1 tsk soja
  • 2 msk mortlad grönpeppar
  • 1 msk finhackad kapris
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 1 krm cayene peppar
  • Riven parmesan
  • Instruktioner

    1. Skölj och dela levern i mindre bitar, bryn den så den får stekyta och salta och peppra. Strimla baconen och bryn. Skiva purjolöken och blanda ner med övriga ingredienser och låt små puttra i ca 20 minuter och smaka av.
    2. Servera med riven parmesan över.

    Liknande recept

    4.4
    20 min
    4
    13
    5
    10 min
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben