Kycklinglever Biffar

Serverar: 6-7 portioner

Tid: 2 timmar

Idag blev det kycklinglever biffar till middag.

Ingredienser

  • 500 g kycklinglever
  • 1 gul lök
  • 1 dl kokta kidneybönor
  • 2 ägg
  • ströbröd majsmjöl
  • 1 - 2 dl kokta korngryn
  • gurkmeja
  • ingefära
  • svartpeppar
  • 3 soltorkade tomater
  • Tomatpure
  • Ajvar
  • 1 stänk av worcestershire sauce
  • 1 klick grekisk youhurt
  • 1 klick ädelost på tub
  • Instruktioner

    1. Jag blandar ihop allt och kör det med mixer Så det blir en jämn smet. Denna smet blir ganska lös, men det gör inget det är bara att klicka ut 1 msk kycklingsmet i stekpannan så håller de ihop efter de stekts en stund, vänd med stor stekspade. Jag steker i smör och olivolja.
    2. Av stek skyn gör jag en sås, lägger i lite soja och matlagningsgädde samt lite majsmjöl. Gott med ris och lingonsylt till

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben