Biff med brysselkål och bönor

Serverar: 2 portioner

En maträtt som går att ändra i oändlighet. lätt till vardags och snabblagad.

Ingredienser

  • 200 g grytbitar av biff
  • Ca 150g gröna bönor
  • Ca 100 g brysselkål
  • 1dl rödvin
  • ¼ dels burk böngroddar
  • 1 msk maizena, brun
  • 0,5 msk olja
  • 1 tsk sesam olja
  • 1 tsk risvins vinäger
  • 2 msk soja
  • Peppar
  • salt
  • Instruktioner

    1. Strimla biffen och stek i oljan. Halvera brysselkålen och långa bönor. Lägg i kålen, bönorna och groddarna och bryn lätt. Rör ner resten av ingredienserna och smaka av med salt och peppar. Servera med ris eller bulgur.
    2. Tips: Denna rätt ät säkert god att hälla i andra grönsaker så som champinjoner, broccoli, lök mm.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben