Skär kycklingbröstet i lika stora, små tärningar. Lägg kål och hönsbuljong i en gryta och låt det småkoka i 10 minuter. Rör i sesamfrön, vitlök, kyckling, sojasås och ättika. Smaka av med salt och peppar.
Koka vidare i 10 minuter. Lägg i räkorna och låt den uppvispade äggulan droppa ner i soppan. Servera soppan med detsamma.
Gjorde den idag och har tyvärr en lite kräsen familj men både min man och äldsta dotter sa: "den här får du göra fler gånger!". Bra betyg om något, särskilt från min dotter som muttrar över det mesta som serveras.
Så det värmde mammahjärtat så den kommer helt klart serveras på vårt middagsbord igen.
Kram Josses
jättegod soppa nästan som på kinan
Gjorde den idag och har tyvärr en lite kräsen familj men både min man och äldsta dotter sa: "den här får du göra fler gånger!". Bra betyg om något, särskilt från min dotter som muttrar över det mesta som serveras. Så det värmde mammahjärtat så den kommer helt klart serveras på vårt middagsbord igen. Kram Josses
Hur mycket hönsbuljong ska man ha?