Pepparbiff från Dijon

Serverar: 4 portioner

Blir bäst stekta i gjutjärnspanna.

Ingredienser

  • 4 stora biffar
  • 1 msk grovt krossade svartpepparkorn
  • Salt
  • 2 msk hackad schalottenlök
  • 2 dl köttbuljong
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 msk ljus fransk dijonsenap
  • 1 msk soja
  • 1 msk inlagd grönpeppar
  • Några stänk tabasco
  • Persilja
  • Smör
  • Instruktioner

    Klappa in svartpepparn på biffarna. Stek dem ca 2 minuter på varje sida. Salta. Ta upp dem och håll dem varma. Fräs löken i smör. Späd med köttbuljong och creme fraiche. Rör ner senap, soja, grönpeppar och några stänk tabasco. Koka såsen tills den tjocknat. Lägg ner biffarna och strö över klippt persilja. Klyftpotatis och en sallad är gott till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben