Pepparbiff

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Goda biffar med mjuk smak.

Ingredienser

  • 700 g nötfärs
  • 15 vitpepparkorn
  • 15 svartpepparkorn
  • 3 dl mellangrädde
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 Köttbuljongtärning
  • 1 tsk soja
  • 1 msk dijon senap
  • Salt
  • Instruktioner

    Forma färsen till fyra biffar. Krossa pepparkornen i en mortel och dutta på biffarna. Stek biffarna 3 min på varje sida, salta lite. Ta upp biffarna, håll varma. Blanda grädde, pressad vitlök, buljongtärning, soja och senap i en stekpanna. Lägg i biffarna och låt puttra i 5 minuter. Servera tillsammans med pressad potatis och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben