Strimlad pepparbiff

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

Smakar underbart till pasta.

Ingredienser

  • Ca 500 g strimlad lövbiff
  • Smör till stekning
  • Salt
  • Peppar
  • 4 port spaghetti
  • 1 purjolök
  • 3 paprikor i olika färger
  • 2 dl crème fraiche
  • 1-2 msk fransk senap
  • Ev: hackad timjan
  • Instruktioner

    1. Stek rumsvarm lövbiff i smör i en het panna, gärna i omgångar. Krydda med salt och nymald svartpeppar. Häll över strimlorna i en skål.
    2. Koka pastan. Strimla purjon och paprika och fräs ett par minuter i smör. Tillsätt crème fraiche, senap och lövbiffstrimlor. Låt allt puttra ihop i några minuter. Smaka av med salt, peppar och ev timjan.
    3. Servera till pasta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben