Stekt strimlad vitkål

Serverar: 1 portioner

Tid: 10 minuter

Bra som LCHF-tillbehör eller att använda istället för spaghetti till köttfärssåsen.

Ingredienser

  • 1 vitkålshuvud
  • Smör och olja att steka i
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Strimla önskad mängd vitkål med kniv eller osthyvel beroende på hur tjocka strimlor du vill ha.
    2. Hetta upp olja och smör i stekpannan och tillsätt vitkålen. Stek på medelvärme till önskad färg. Det är gott när det blir lite färg på kålen.
    3. Smaka av med lite salt och peppar.

    Liknande recept

    4.5
    20 min
    4
    3

    Kommentarer (2)

    Green73 24 juli 2012

    Funkar bra till olika rätter med kött eller köttfärs också

    Virvlande 16 september 2012

    Det här är jättegott! Hoppas att du inte misstycker att jag lade upp en bild på den bästa måltiden jag har haft på länge! =)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben