Strimlad falukorv med morotsfräs

Om man inte känner för den gamla hederliga stekta eller ugnsbakade falukorven så kan man testa att göra denna rätt. Man kan även tillsätta andra grönsaker som majs, paprika och broccoli.

Ingredienser

  • 500 g falukorv
  • 1 gul lök
  • 400 g morötter
  • Stekmargarin
  • Instruktioner

    1. Strimla falukorven. Skala morötterna, och gör långa eller korta spiraler av morötterna med hjälp av en potatisskalare. Finhacka löken.
    2. Smält margarinet i en stekpanna. Bryn falukorven så den får fin färg.
    3. Ta upp falukorven och fräs sedan morötterna tillsammans med löken.
    4. Blanda sedan falukorven tillsammans med grönsakerna. Servera med pasta eller ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    nojpi 12 november 2009

    Jättegott =) Enkel och god vardagsmat!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben